Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu için önemli adım atıldı!

 

Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü’nün projesine tam destek:

Anadolu Lisesi’ne yapılması planlanan projeye Karacabey Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de tam destek verdiği bildirildi. Eğer proje İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğü ve Bursa Valiliği tarafından da destek görürse ilçenin büyük bir ihtiyacı daha giderilmiş olacak.

            Karacabey’in Esentepe Mahallesi’nde hizmet veren okullar bölgesine büyük yarar sağlayacağı düşünülen Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu’nun 2 bin 500 metrekare (1672 metrekare kapalı alan) alana inşa edileceği ve 6-7 takımın rahatça antrenman yapabileceği kaydedildi.

            Projenin Karacabey Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce desteklenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Ayhan Sağlam, “Esentepe bölgesinde faaliyet gösteren okullarımız için çok güzel bir proje. İlçemizde destek görmesi ise bizleri ayrıca mutlu etti. Eğer bu proje gerçekleşirse, önemli bir ihtiyaç daha giderilmiş olacak. Bu konuda oldukça ciddi mesafe aldığımızı düşünüyorum. Ancak yine de son kararı Bursa Valiliği verecek. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden de olumlu yönde yazılı görüş aldık. Şimdi önümüzdeki hafta içinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa Valiliğiyle bir araya gelecek. Projenin kabul edilmesi durumda inşaatı Karacabey Belediyesi üstleniyor. Arsayı Anadolu Lisesi veriyor. Sporcuların yetişmesi ve uzman antrenör sağlanması konusu da bize ait olacak. Bu projenin gerçekleşmesi konusunda heyecanlıyız. Umut ediyorum ki, hayalini kurduğumuz projeyi gerçekleştireceğiz” diye konuştu. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.