CHP’liler dayanışma yemeğinde buluştu

CHP’liler dayanışma yemeğinde buluştu
CHP Karacabey yönetimi tarafından hazırlanan “Dayanışma Yemeğinde” partililer bir araya geldi.
Yemeğe, CHP Parti Meclis üyesi Mustafa Özyurt, Bursa İl Başkanı Gürhan Akdoğan, eski milletvekilleri; Yahya Şimşek, Mehmet Küçükaşık ve çok sayıda partili katıldı.
Dayanışma yemeğinin açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş, partilileri bir arada görmekten mutlu olduğunu belirtti. Karabaş, CHP’nin laik, demokratik ve bağımsız Türkiye idealleri doğrultusunda ayakta kalan tek kale olduğunu vurguladı.
Türkiye’nin gelinen süreçte Atatürk ilke ve inkılaplarını hedef alan karşı bir devrim sürecinin yaşandığını ifade eden Karabaş, CHP’lilerin bu senaryoya dur diyeceğinin altını çizdi.
Bursa İl Başkanı Gürhan Akdoğan’da yaptığı konuşmada 2008 yılının ilk yemekli toplantısını yapan Karacabey örgütünü kutladı. Akdoğan, “Karacabey örgütünün dönemin ilk yemekli toplantısını yaparak dayanışma içinde olması çok önemli. Biliyorsunuz ki ülke gündemimiz yine türban. Yoksullaşan ve her geçen gün biraz daha ezilen halkı suni gündemlerle başka yerlere yönlendiren bu güçler tarafından ele geçirilemeyen tek kale CHP’dir. Karşılaştığımız sorun siyasal bir harekettir. Demokratik, laik ve bağımsız Türkiye özlemi duyan herkes CHP çatısı altında birleşmelidir” diye konuştu.
CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri dayanışma yemeğini düzenlemenin mutluluğunu yaşarken, partililerle uzun bir aradan sonra buluşan Mehmet Küçükaşık yoğun ilgi gördü. Dayanışma yemeğinde yapılan çelişte partililere Atatürk heykeli dağıtıldı. Gecede CHP’liler bir arada olmanın coşkusunu yaşadı. Bol bol eğlenerek stres attan partililer, yerel seçimler öncesi birlik ve beraberlik içinde olduklarını gösterdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.