CHP’li vekillerden ilk ziyaret Karacabey’e

CHP Bursa milletvekilleri, ilk teşekkür ziyaretini Karacabey’de gerçekleştirdi. Mazbatalarını alan yeni milletvekilleri Lale Karabıyık, Ceyhun İrgil, Orhan Sarıbal, Erkan Aydın ve Nurhayat Altaca Kayışoğlu, partilerinin ilçedeki başarısına dikkat çekerek Gönül Avil başkanlığındaki yönetime teşekkür etti.
CHP’li yeni milletvekillerinin ilk ziyaret durağı Karacabey İlçe Örgütü oldu. Meclise girmeyi başaran Lale Karabıyık, Ceyhun İrgil, Orhan Sarıbal, Erkan Aydın ve Nurhayat Altaca Kayışoğlu’nun teşekkür ziyaretinde, İl Başkanı Zafer Yıldız da yer aldı. Karacabey’de partilerine Bursa ortalamasının üzerinde oy çıktığına vurgu yapan İl Başkanı Zafer Yıldız, Gönül Avil başkanlığındaki ilçe yönetime teşekkür etti.
Ziyarette seçim sonuçlarını değerlendiren İl Başkanı Zafer Yıldız, kazananın demokrasi olduğunu vurguladı. Emekten, insandan, barıştan ve demokrasiden yana bir kampanya yürüttüklerini belirten Yıldız, partililerin sahadaki emeğinin iz bıraktığını söyledi. İl Başkanı Zafer Yıldız, bu çabanın karşılığı olarak da, CHP’nin Bursa’da oy artışı sağladığını, 6. milletvekilini de çok az farkla kaybetmekten dolayı üzgün olduklarını kaydetti. Yıldız, 500 bin seçmenin güvenini kazanmaktan dolayı da mutlu olduklarını dile getirdi.
CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, Karacabey ve Bursa genelinde iyi sonuçlar aldıklarını belirterek, partilerine güvenen, oylarıyla adaylarına sahip çıkan Bursalı seçmenlere teşekkür etti. Avil, yeni CHP milletvekillerini de kutlarken, Meclis’te Bursa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerine, yılmadan yorulmadan, özveriyle çalışacaklarına inandıklarını kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.