CHP yönetiminde ilk fire!

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi, yeni yöneticilerinden ilk fireyi verdi. Bilgisi olmadan yönetim listesine yazılan Seven Karan Erman, habersiz verilen görevden istifa etti.
CHP yöneticilerinin istifa dilekçelerini Genel Merkez’e sunmasının ardından, Gönül Avil başkanlığında yeni bir yönetim oluşturulması istendi. Bunun üzerine hazırlanan yeni yönetim listesi, 14 Ocak’ta Genel Merkez tarafından onaylandı. Yeni yöneticilerin arasında yer aldığını daha sonra öğrenen Seven Karan Erman, bu görevi yapmayacağını belirtti. Örgüte danışılmadan belirlenen atama biçimini etik olmamasına tepki gösteren Seven Karan Erman, tüm ikna çalışmalarına karşın bu koşullardaki yöneticiliği kabul etmeyeceğini söyledi.
Habersiz verilen görevden istifa eden Seven Karan Erman, “İlçe Başkanı Gönül Avil, bir ay önce yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifa edeceklerini söyledi. Kendisinin yıprandığını, bundan sonra görev almayacağını belirtti. Ancak, ‘İstifamızla birlikte bizden yeni yönetim için isim istenecektir. Yeni yönetimde ben olmasam da senin yer almanı istiyorum’ dedi. Bu görevi istemediğimi ve yeni yöneticilerin örgüte danışılarak belirlenmesi gerektiğini söyledim. Başkan arayışına girmeden, yönetim kurulumuzu güçlendirme önerisinde bulundum. Örgüt içi değerlendirme yapılmadan belirlenecek bir yönetimde yer almayacağımı ısrarla vurguladım.
Geçtiğimiz Çarşamba günü yeni yönetimin atandığını duydum. Perşembe günü Gönül Avil telefon açarak benimle görüşmek istediğini söyledi. Yeni yönetimde yer aldığımı ise Pazar günü yapılan görüşmede öğrendim. Yeni yöneticilerin örgüte danışılmadan belirlenmesine tepki gösterdim ve atama şeklini doğru bulmadığım için görevden istifa ettim. Örgüte danışılmadan yapılan bir yönetimde yer alamazdım” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.