CHP, yerel seçimlere iddialı hazırlanıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karacabey İlçe Örgütü, yerel seçim çalışmalarını hızlandırdı.
Önceki gün parti binasında düzenlenen toplantıya katılan CHP Bursa Milletvekili Abdullah Özer, Muğla Milletvekili ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi (MYK) Fevzi Topuz ile İl Başkanı Gürhan Akdoğan, yerel seçimlerde izlenecekleri politikaları partililerle paylaştı. İlk olarak konuşan CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş Karacabey’in sorunlarını dile getirdi. Karabaş, Yeniköy’de kum kosterlerinin maden arama bahanesiyle kaçak olarak kum çıkarttığını, yine Kurşunlu’daki ıhlamur ormanlarının yabancılara yapılacak villa ile çam fıstığı ağaçlandırmalarıyla tehdit altında olduğunu vurguladı. Karabaş, ilçedeki tarım sektörünün de can çekişir vaziyette olduğunu belirtti.
Bursa Milletvekili Abdullah Özer ve İl Başkanı Gürkan Akdoğan’da, Karabaş’ın gündeme getirdiği sorunların AKP politikalarının bir ürünü olduğunu vurguladı.
Son olarak partililere seslenen Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, AKP iktidarının artık sona yaklaştığını vurguladı. Topuz, yeni bir yapılanma ile yerel seçimlere gireceklerini belirterek, adı yolsuzluğa karışmamış, parti politikalarıyla  örtüşen başarılı Belediye Başkanlarını CHP’de görmek istediklerinin mesajını verdi. Topuz, yerel seçimlerin kazanılmasında her partilinin istek ve arzuyla çalışması gerektiğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.