CHP rozetini çıkarmadı diye dövüldü

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi’nin en yaşlı üyesi Abdullah Asa (82), parti rozetini çıkarmadığı gerekçesiyle dövüldüğünü söyledi.
            S.G. isimli şahıs tarafından dövüldüğünü söyleyen Asa, şikayetçi olduğunu belirtti. Akbank’ın bitişindeki kıraathanede saat 09.30’da meydana gelen olayı anlatan Abdullah Asa, S.G.’nin kendisinden parti rozetini çıkarmasını istediğini kaydetti. Bunun üzerine, “Benim rozetimi çıkarmaya senin gücün yetmez” yanıtı veren Asa, çay ocağına doğru götürüldüğünü ve kolunun sıkıca bastırıldığını ileri sürdü.
            Ardından dışarı çıktığını belirten Abdullah Asa şunları söyledi; “Çay Ocağının olduğu yerde kolumu sıkıca bastırdı. Bulunduğumuz yer karanlıktı. Sonra dışarı çıktım ve elimin kanadığını fark ettim. Elimi bıçakla yarmış. Beni darp eden şahsı buldum ve ‘Elimi bıçakla neden kestin?’ diye sordum. Bana, ‘Ben kesmedim’ dedi. Ancak o zamana kadar elimde herhangi bir kanama yoktu. Çok sinirlendim ve bastonumla şahsa vurdum. Bunun üzerine o da beni yere yatırdı ve vurmaya başladı. Yüzüm, kolum ve vücudumun çeşitli yerlerinden darp edildim. 82 yaşında bir insana bu yapılır mı? Kendisinden şikayetçiyim. Onu adalete havale edeceğim. Kimse CHP rozetini bana çıkarttıramaz. Yıllardır gururla taktığım o rozeti ölürüm de çıkartmam” dedi.
            Sağlık Raporu almak için dün Devlet Hastanesi Ortepedi Servisi’ne giden Abdullah Asa, kanayan eline 4 dikiş atıldığını belirtti.
            Olayın ardından polise gittiğini ve kendisini darp eden şahıstan şikayetçi olduğunu dile getiren Asa, bu işin peşini bırakmayacağını söyledi.            Polis tarafından gözaltına alınan S.G., ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.