Çatak, “Ateşkes” ilan etti

Değerli Karacabeyliler, Sayın Koç’ un 27 Mayıs Salı günü yerel basında çıkan ve şahsımı hedef alan, ahlak kurallarının ötesinde bir hakarete dönüşen basın açıklamalarına onun seviyesine inmemek için kendisini muhatap almadan, sizlerin hoşgörüsüne sığınarak bu açıklamayı yapıyorum.  Ben ; Belediye ellerinde, meclis kararları ellerinde, Internet sitesi ellerinde, meclis kamera görüntüleri ellerinde, bizim engel  olduğumuzu iddia ettikleri ne varsa bu sitede yayınlasınlar, bunları değerli halkımız görsün istiyorum. Ne alakaysa Sayın Koç karga, gül ve bülbülden bahsediyor. Doğru olmasa da her şeyin kendi söylediği gibi kabul görmesini istiyor.
         Biz siyaseti, edep ve adabıyla seviyeli bir şekilde yapmak istedikçe onlar gerçekler karşısında dut yemiş bülbüle dönüyor, siyaseti kişiselleştirip çirkinleştirmeye, bizleri de kendi seviyelerine çekmeye çalışıyorlar. Hem iddialarını ispat edemiyorlar hem de aynı konuları ısıtıp ısıtıp halkın önüne koyuyorlar. Birileri de karga ile bülbülü bile ayırtamayıp söylediği çirkin sözlere bakmadan kendini bülbül sanıyor. Bir yerde, küçük adamın büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
Değerli Karacabeyliler, gelişmeleri basından takip ediyorsunuz değerlendirmeyi sizlerin  taktirine bırakıyorum. Söyleyen kim olursa olsun, söylenen tüm kötü sözler sahibine yakışır diyor ve bu tür tartışmaları kendime yakıştıramadığım için bundan böyle basında çıkacak bu tür yazışmalara cevap vermeyeceğimi belirterek  saygılar sunuyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.