Canımızı seve seve veririz!

Hain terör saldırılarının sınırı zorladığını belirten engelli gençler, askere gitmek için başvuru yaptı.
Canımızı seve seve veririz!
Karacabey Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği’ne üyeleri teröristlerce düzenlenen hain saldırın ardından silah altına girmek için Askerlik Şube Başkanlığı’na dilekçe ile başvurdu.
Hain terör saldırılarına 7’den 70’e her kesimden tepki geliyor. Karacabeyliler işyerlerine ve evlerine Türk bayrağı asarken, en anlamlı tepki ise 13 engelli gençten geldi. Mehmetçiğe destek vermek ve yanlarında olduklarını belirtmek amacıyla engelli gençler; Kadir Altınelen, Yasin Ateş, Levent Temur, Nalan Ok, Leyla Erdem, Kevser Yel, Belkıs Fırat, Gülcan Fırtına, Serap Kahraman, Kağan Erdem, Özgür Kaymaz, Ayhan Gedik ve Mahmut Urtekin askere alınmak için imzaladıkları dilekçeyi Askerlik Şube Başkanlığı’na verdi.
Teröristlere karşı yapılacak operasyonlarda görev almak istediklerini belirten Gençler, “Türkiye’yi seven her insan gibi bizde hainlere gereken cezanın verileceğini umuyoruz. Her Türk asker doğar sözünde olduğu gibi vatanımızın huzuru için Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yapacağı operasyonlarda görev almak, faal olmasa bile Mehmetçiğe hizmet etme arzusundayız. Bu anlamda bu karşı koyuşa İstiklal Savaşı’nda olduğu gibi Türk gençleri olarak destek vermek istiyoruz. Şehitlerimize rahmet, arkalarında bıraktıkları ailelerine de başsağlığı diliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.