Çamlık Hıdırellez’e hazır

Karacabey’in her köşesinde vatandaşların huzur bulacağı yeşil alanlar ve çocuk oyun alanları oluşturan Başkan Ergün Koç, Esentepe’deki Çamlık Mesire Yeri’nin Hıdırellez’e yetişeçeğini belirtti.
Esentepe Mahallesi’nin Çamlık Mevkii’ndeki mesire alanında yapılan çalışmaları önceki gün yerinde inceleyen Başkan Koç, Sadık Yılmaz Öğrenci Yurdu önünde yapımına başlanan semt sahası, çocuk oyun alanı, kafeterya ve yeşil alan düzenlemelerinin iki ay gibi kısa sürede tamamlanacağını, mesire yerinin ise bu hafta içerisinde Hıdırellez kutlamasına hazırlanacağını kaydetti. Koç, “Çamlık’taki mesire yeri de Atatürk Kültür Parkı gibi ilçenin gözdesi olacak” diye konuştu.
Çamlık’taki mesire yeri için özel bir çalışma yapılacağını kaydeden Koç, buradaki yeşil alanda desenli parke taşı döşeneceğini, oturma ve diğer ihtiyaçları karşılayacak yeniliklere yer verileceğini bildirdi. “Karacabey’deki vatandaşlarımız Hıdırellez kutlamalarını burada en güzel şekilde gerçekleştirecek” diyen Koç, Hıdırellez etkinliği sırasında Çamlık’a gelen vatandaşlara tatlı ikram edeceklerini açıkladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.