Çalışkan öğrencilere Başkan’dan jest

Karacabey Belediyesi, 2010 yılında hizmete sunduğu Yüzme Havuzu'nun kapılarını bu kez de çalışkan öğrencilere ücretsiz açıyor. Daha önce yüzmek isteyen engelliler için ücretsiz tahsis edilen havuz, bu kez çalışkan öğrencileri ağırlamaya hazırlanıyor.
Karacabey Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü çalışma ile ilçedeki tüm okullardan çalışkan 5 öğrenci belirlendi. Toplam 17 okuldan seçilen 85 öğrencinin adı Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı liste doğrultusunda Karacabey Belediye Başkanlığı'na verildi. Bu anlamda başarılı öğrencilere Yüzme Havuzu'nun kapılarını ücretsiz açan belediye ayrıca, yüzme bilmeyen öğrencilere de ücretsiz kurs vereceğini duyurdu.
    Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, “Amacımız öğrencilerin motivasyonunu arttırarak daha çok çalışma hevesi duymalarını sağlamak. Ders çalışmak kadar beyinlerini dinlendirmek ve eğlendirmekte başarının olmazsa olmazıdır. Bunun arasında ki dengeyi kurmak için bizlerde böyle bir uygulama başlattık. Sizler ders çalışın, bizler size uygun sosyal şartları sağlayalım. Daha önceden engellilere ücretsiz tahsis ettiğimiz yüzme havuzumuzu bu kez başarılı Karacabeyli öğrencilere sunuyoruz.” şeklinde konuştu. Başkan Koç, belediyenin eğitimcilere desteğinin devam edeceğini duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.