Çalınan traktörü internetten buldu

Karacabey İkizce Köyü'nde 13 Mart 2013 tarihinde çalınan CHP eski İlçe Başkanı Mümin Ereselli'nin 110 bin TL değerindeki traktör, Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunarak kendisine teslim edildi.

Kameralarla 24 saat gözlenen köy meydanından çalınan traktörün peşini bırakmayan Ereselli Ailesi, akla gelen her yöntemi değerlendirdi. Sonunda bir internet sitesindeki satılık ilanından traktörü tanıyan Mümin Ereselli'nin oğlu Serhat Ereselli, Jandarmayı harekete geçirdi. Antalya'nın Manavgat ilçesinde traktörün satışa çıkarıldığı galericiye alıcı gibi giden Mümin Ereselli, traktörünün plakasının 07 NBF 25 olarak değiştirildiğini ve buna uygun satış işlemlerinin yapıldığını belirledi. Ereselli, traktörün üzerinde yazılı “Serhat” yazısının üzeri kapatılmasına karşın, dikkatli baktığında oğlunun adının traktörün aynı yerinde olduğunu fark etti.

Traktörün, noterden satışının bile yapıldığını ve trafik kaydında resmi tescilin de değiştiğini gören Ereselli, gelişmeleri yargıya taşıdı. Karacabey Asliye Ceza Mahkemesi'nin satış sözleşmesinin değiştirilerek, başkasına satış işleminin yapıldığı kararına varmasıyla, traktör Mümin Ereselli'ye teslim edildi. 

Yoğun bir araştırma süreci geçirdiklerini dile getiren Ereselli, 6 ay sonra traktörüne kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.