ÇAĞKARDER 2012’ye hızlı girdi

İlk olarak yönetimini yenileyen ÇAĞKARDER’de başkanlığa Selçuk Göymen seçilirken, Yönetim Kurulu’nda ise İsmail Eralp, Oya Ünç, Bertan Sır ve Alev Başer yer aldı. Yenilenen yönetim ilk iş olarak eğitime destek amacıyla 9 öğrenciye burs olanağı sağladı.

2011 yılını yeni kurulmanın getirdiği rehavetle biraz yavaş geçirdiklerini dile getiren Başkan Göymen, 2012’ye yeni yönetim kurulu ile çok hızlı girdiklerini söyledi.

Göymen, “Derneğimiz, eğitime destek ve çağdaş Atatürkçü gençler yetiştirebilmek amacıyla kuruldu. Bizler de bu doğrultuda 9 öğrencimize burs vermeye başladık. Mart ayında bu sayıyı 20’ye çıkacak şekilde organizasyonumuzu tamamladık” dedi.

Dernekçiliğin gönül işi olduğunu dile getiren Göymen, “Yeni yönetim kararlarında öğretime devam eden öğrencilerimizden üyelik aidatı almayacağız. Üye yapacağımız öğrencilerle bu sayede iletişimi dernek üzerinden sağlayacağız. Bu konuda onlara daha verimli olacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

Derneğin kurucu üyelerinden Çağatay Çetintaş’ın rahatsızlığı nedeniyle çalışmalara ara verdiğini duyuran Başkan Selçuk Göymen, “Sayın Çetintaş’ı bugüne kadar yaptığı çalışma ve destekleri için ziyaret ederek şükranlarımızı ilettik. Kendisinin en kısa sürede sağlığına kavuşarak aramıza dönmesini bekliyoruz” diye konuştu.

ÇAĞKARDER olarak faaliyetlere devam edeceklerini vurgulayan Göymen, bu doğrultuda yakın zaman içinde Karacabeylilerle yemekte bir araya gelmek istediklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.