Çağdaş bir gelecek umuyoruz, hep birlikte “Kitap” okuyoruz

*Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün öncülüğünde başlayan ve 2012 yılına kadar devam edecek olan kitap okuma kampanyası nedeniyle Cumhuriyet İlköğretim Okulu “Slogan Yarışması” düzenledi.
*Yarışma sonucunda, 8/D sınıfı öğrencisi Merve Aksak birinci olurken, etkinliğe katılan 31 öğrenci de ödüllendirildi.
Cumhuriyet İlköğretim Okulu, kitap okuma kampanyası nedeniyle düzenlediği “Slogan Yarışması”na katılan öğrencilerine önceki gün ödül töreni düzenledi.
 İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan ile Şube Müdürü İsa Aydemir’in katıldığı törene öğrenci ve veliler de ilgi gösterdi.
 31 öğrencinin katıldığı yarışma sonucunda 8/D sınıfı öğrencisi Merve Aksak “Çağdaş bir gelecek umuyoruz, hep birlikte ‘Kitap’ okuyoruz” sloganıyla birinciliğe layık görüldü. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan ile Şube Müdürü İsa Aydemir, yarışmaya katılan tüm öğrencileri ödüllendirdi.
 Okul Müdürü İsmail Şen yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül öncülüğünde kitap okuma kampanyası başlamıştı. 2012 yılına kadar sürecek olan kampanya nedeniyle bizler de eylem planı hazırladık. Buna göre konuyla ilgili olarak okulumuzda “Slogan Yarış-ması” düzenledik. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.