ÇAĞDARKER’den birlik ve beraberlik yemeği

Dernek Başkanı Selçuk Göymen, tüm Karacabeylileri etkinliğe davet etti:

İstanbul Çağdaş Karacabeyliler Derneği, geleneksel hale getirdiği “Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği”nin ikincisini 19 Mayıs’ta gerçekleştiriyor.

Dernek Başkanı Selçuk Göymen, yemeğin Bostancı Greenpark Otel’de düzenleneceğini belirtirken, tüm Karacabeylileri davet etti.

İstanbul’da yaşayan Karacabeyliler olarak bir çatı altında buluştuklarını belirten ÇAĞKARDER Başkanı Selçuk Göymen, bu anlamlı yemeğin daha çok ses getirmesini planladıklarını kaydetti.

Bu yıl daha tecrübeli ve özverileri çalışmaları neticesinde çok hoş bir gece düzenleyeceklerini ifade eden Başkan Göymen, “Müzik, sürpriz aktiviteler ve leziz menü seçenekleriyle çok güzel bir etkinlik organize etmeyi planlıyoruz. Tüm bunlardan daha önemlisi ise tüm Karacabeylilerin burs verdiğimiz öğrencilerimize gerekli kaynak sağlamaları amacıyla bu geceye katılmalarını bekliyoruz. Buradan gelecek minik birikimler birçok arkadaşımızın ihtiyaçlarını karşılayacak. Hemşerilerimiz hem eğlenecek hem de böyle bir yardımda bulunarak çok kutsal bir görevi yerine getirecekler. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Tüm Karacabeyli hemşerilerimizin çorbada tuzu bulunmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.