Cadde ortasında silahlı saldırı

Mustafakemalpaşa’da Eski Çağlayan Park işletmecisi Ahmet Zeki Özgünay (55) uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından vurularak yaralandı.
Olay önceki gün saat 19.00 sıralarında Mustafakemalpaşa’nın en işlek caddesi olan Bursa Caddesi İş bankası karşısında meydana geldi. Dere Mahallede ikamet eden Musa Çalıbaşı (37) henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Ahmet Zeki Özgü-nay’a dört kez ateş etti. Çalıbaşı’nın silahından çıkan kurşunlar Özgünay’ın boynunu sıyırırken, bir mermi ise sağ bacağına isabet etti. Çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla özel bir otomobille apar topar Mustafakemalpaşa devlet hastanesine kaldırılan A.Zeki Özgünay’ın hayati tehlikesi olmadığı ancak ayak sinirlerindeki zedelenmeden dolayı Bursa’ya sevk edildiği öğrenildi.
Zanlı Musa Çalıbaşı ise olayın hemen ardından polisler tarafından kıskıvrak yakalandı. İfadesi alınmak üzere karakola götürülen silahlı saldırganın Karacabey Saadet Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu ve hurdacılık yaptığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.