Büyükşehir Meclisi, Karacabey’i üzmedi

Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki Karacabey’le ilgili maddeler karara bağlandı:

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Büyükşehir Belediyesi’nin Eylül ayı oturumunda ilçeyle ilgili karara bağlanan maddeleri açıkladı. Toplantıda, çöplerin Hamitler’e taşınması işinin Büyükşehir’e devredilmesine, MOBESE sisteminin kısa sürede tamamlanmasına ve Atatürk Kültür Parkı’ndaki bir tesisin kiralanmasına karar verildiğini açıklayan Başkan Ali Özkan, “Kalıcı hizmetlerin temellerinin atıldığı bir toplantı gerçekleştirdik. Karacabey’imiz için önemli maddeleri sonuca bağladık. Mutluyuz” dedi.
Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını önceki gün gerçekleştirdi. Toplantıda karara bağlanan Karacabey’le ilgili konuları açıklayan Başkan Ali Özkan, ilçede toplanan çöplerin bundan sonra Hamitler’deki depolama alanına Büyükşehir Belediyesi tarafından taşınacağını söyledi. Bu sayede, aylık 60 bin TL civarındaki paranın Belediye’nin kasasında kalacağını dile getiren Başkan Ali Özkan, toplantıda MOBESE sisteminin kurulması için de karar alındığını belirtti.
Atatürk Kültür Parkı’nın canlandırılması için de kararlar alındığını açıklayan Başkan Ali Özkan, parktaki boş tesisin BURFAŞ ile yapılan görüşmelerin ardından kiralanacağını dile getirdi. Atatürk Kültür Parkı içinde yer alan büyük göletin bakım ve temizliğinin yine BURFAŞ’a ait olacağını söyledi.
Toplantıda, önemli konuları sonuca bağlayarak ilçeye döndüklerini belirten Başkan Ali Özkan, duyduğu memnuniyeti “Mutluyuz, çünkü Karacabey’imiz için önemli maddeleri sonuca bağladık. Atılacak adımlar bizim kontrolümüz ve yönlendirmemiz ile gerçekleşiyor. Kalıcı hizmetlerin temellerinin atıldığı bir toplantıydı. İlçemize hayırlı olması dileğiyle” sözleriyle ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.