Büyükşehir Belediye’sinden miting kıyağı

Zeki Gülan, partizanlığın devlet anlayışını sarstığını söyledi:
Büyükşehir Belediye’sinden miting kıyağı
Demokrat Parti İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gülan, AKP Bursa mitingine Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderildiği iddia edilen Özel Halk Otobüslerine tepki gösterdi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanının AKP’li olmasından dolayı yapılan bu desteğin doğru olmadığını belirten Gülan, “ AKP’ye göre bu araçlar kiralık. Bursa şehir merkezinde toplu taşıma hizmetlerinde kullanılan araçların siyasi çıkar amaçlı kullanılması etik değildir. AKP ilçe yöneticileri Bursa mitingine kıyakçılıkla adam taşınmıştır. Seçim harcamalarında hiçbir masraftan kaçınmayan AKP iktidarı devletin bütün olanaklarını kullanarak yasakları sürekli ihlal ediyor.
AKP’liler bu araçların kiralık olduğunu ne kadar söylerse söylesin herkes gerçeğin farkında. Karacabey’de kiralık kalmadı da, Bursa’dan mı araç getirtiliyor. Böyle bir olayla ilk defa karşılaşıyorum” dedi.
“YENİKÖY YOLU 1996 YILINDA PROGRAMA ALINDI”
AKP’nin devleti zaafa uğrattığını ileri süren Gülan, Yeniköy yolunun genişletilmesinin 1996 yılında programa alındığını, ancak seçime bir hafta kala şov yapıldığını belirtti.
Gülan, Yeniköy yolunda genişleme çalışması yapılmadığını, tatilcilerin en yoğun günlerinde mıcır dökülerek göz boyamaya çalışıldığına dikkat çekti.
Zeki Gülan eleştirilerini şöyle sürdürdü: “Yeniköy yolunu genişleteceğiz diye gazetelerde bol bol boy gösterenler, vatandaşı kandırmaya çalışıyor. AKP Karacabey’e ne zaman bir çivi çaktı ki, şimdi yapsın. Göstermelik şovlarla sözde seçmeni kandıracaklar. Ancak, vatandaş bu komik durumun farkındadır. 22 Temmuz’da gerekeni yapacaktır.”
“SULAMA KAPAKLARI AÇILMASI ŞOVDUR”
Kuraklıktan aylardır mağdur olan çiftçinin bilinçli olarak sıkıntıya düşürüldüğünü hatırlatan Gülan, “Manyas Gölü toplumundur. Göl ağzı 2 ay önce açılamaz mıydı. Bugün yapılan, dün niye yapılmadı? İktidar aynı. Valiler aynı. Bugün ne değişti? AKP şov yapıyor. Nasreddin Hoca gibi eşeği kaybettirip sonra bularak sevindirmeyle iş yapıyormuş görüntü veriyor. AKP aslında ne yaptığını bilmiyor. Çiftçi öldükten sonra eşek neye yarar?” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.