Büyük başarılara imza atacağız!

Sınav Dershanesi’nin görkemli iftarında konuşan Bingöl, söz verdi:
 
 
Sınav Dershaneleri Karacabey Şubesi’nin önceki akşam gerçekleştirdiği iftar yemeği görülmeye değerdi. Yoğun katılımın yaşandığı yemeğe Kaymakam Dursun Balaban, Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Arı, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, köy ve mahalle muhtarları, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
            Sınav Dershanesi Karacabey Şubesi Müdürü Cem Yılmaz ve öğretmenlerin tek tek kapıda karşıladığı konuklar, iftarla birlikte yedikleri birbirinden leziz yemeklerin damak tadına doyum olmadığını söyledi.
            Karacabey’de hizmet vermekten onur duyduklarını belirten Bursa Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Bingöl, eğitimi masaya yatırdı.
            Geçen yıl 300 bin öğrenciyi mezun ettiklerini kaydeden Bingöl, 10 binlerce öğretmen çalıştırarak vergi rekortmenleri arasında yer aldıklarını söyledi. Ülke ekonomisine büyük katkı sağladıklarına dikkat çeken Bingöl, “Dershanelere ihtiyaç olmadığı yönünde söylentiler duyuyoruz. Evet doğrudur. Eğer siz bu ülkede sınıfları 20 kişilik yapabilir ve tam gün eğitime geçebilirseniz, dershanelere gerek kalmaz. Ancak, gelin görün ki, bir sınıfta 85 öğrencinin nasıl eğitim aldığını düşünebiliyor musunuz? Bu şekilde verilen bir eğitimin yararlı olacağına inanıyor musunuz? Dershaneler bu ülkenin gerçeğidir. Dershaneler şu anda eğitimin temel direğidir.
Eğitim en büyük meselemiz!
Sınav Eğitim Kurumları olarak gözümüz hep yükseklerdedir. Öğrencilerimize en iyisini vermek için çalışıyoruz. Verdiğimiz eğitim dışında atama bekleyen öğretmenlere de istihdam sağlıyoruz. Dershanelerin bu ülkede sağladığı istihdam çok önemlidir. Hazine yalnızca geçen yıl dershanelerden 35 milyar dolar gelir elde etti. O nedenle dershanelerin eğitimde olduğu gibi ekonomide de çok önemli rolü vardır.
Eğitimci olarak sürekli gezen ve gözlemleyen biriyim. Söz konusu eğitim olunca buna ayrı bir önem veriyorum. Yurt içi ve yurt dışı ziyaretlerimde incelemelerde bulunuyorum. Tüm içtenliğimle söylemeliyim ki, eğitim bizim ülkemizin en büyük meselesidir. Bilenle bilmeyen kesinlikle aynı olmuyor. Bu nedenle ülke olarak çok çalışmak zorundayız.
Karacabey’de çok ciddi başarılar elde edeceğimizin sözünü veriyorum. Öğretmen arkadaşlarımla bir araya geldiğimde onlara; ‘İnsanlar bizlere arabasını değil, evladını emanet ediyor. Bunun bilincinde olun’ diyorum. Davamız çok kutsal. Bizler Karacabey’li öğrencilerimizin başarılı olması için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde sözlerini bitirdi.   

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.