Bursa’nın kalbi Havuzlu Konak’ta atıyor!

Gezegen, “Ayrıcalığı yaşamak isteyenlerin tek adresiyiz”
Bursa’nın kalbi Havuzlu Konak’ta atıyor!
Bursa’nın en büyük ve en gözde eğlence mekanlarından biri olan Havuzlu Konak, ayrıcalığı yaşamak isteyenlerin bir numaralı adresi olmayı başardı. Konuklarına verdiği hizmetlerle övgü toplayan Havuzlu Konak, giderek yoğunlaştırdığı spor okullarıyla da gençlerin ilgi odağı oldu.
Havuzlu Konak’ı tercih edenlere sınırsız hizmet sunmayı amaçladıklarını belirten Havuzlu Konak Yönetim Kurulu Başkanı Seçim Gezegen, Bursalıların yanı sıra ilçelerden gelen konukların ilgisinden memnun olduklarını dile getirdi.
12000 metrekare, yemyeşil bir alan üzerine kurulu Havuzlu Konak’ta her yaş ve keseye uygun eğlence olanağı bulunduğunu belirten Seçim Gezegen, 120 kişilik kışlık restoranda sürekli sanat müziği, Çarşamba, Cuma, Cumartesi günleri de fasılla eğlencenin doruğuna ulaşıldığını kaydetti. Gezegen, Ramazan aylarında tasavvuf müziği eşliğinde iftar yemekleri verdiklerini, yaz aylarında ise bahçe restoranda açık havada herkesin gönlünce keyiflenebileceğini vurguladı. Havuz başında Barbekü partileri düzenlendiğini söyleyen Gezegen, kır düğünü isteyen konukları doğanın tüm zenginlikleriyle buluşturduklarını söyledi. 650 kişi kapasiteli organizasyonlar için mezuniyet baloları, nişan, düğün, sünnet ve kına faaliyetleri ile 24 saat kaliteli hizmet sunduklarını belirten Gezegen, “Eğlence ve dinlencenin vazgeçilmez tek adresiyiz. Her türlü yemek organizasyonlarıyla unutulmaz dakikalar sunuyoruz. Çocuklarımız için Havuzlu Konak eşsiz bir mekandır. Down Town barımızda, haftanın her günü DJ müzik, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri de canlı müzikle gece eğlencelerinin tadına doyum olmaz. Bahçe Restoranımızdaki minder sefasıyla yorgunluğunu kısa sürede giderecek olan konuklarımız, Süper Lig heyecanını da dev ekrandan yaşayacaklar. İki toprak, bir beton tenis kortu, voleybol sahası, koşu ve yürüyüş yolları, açık havada step, aerobik faaliyetleri ve tenis kurslarımız ile hayatın tadını garanti ediyoruz. Haftanın her günü sabah 09.00-17.00 arası evden alıp eve teslim garantisiyle tenis, yüzme, binicilik, el becerileri, televizyon izlenimi ve tam gün spor okulumuzla Bursa’nın bir numarasıyız. Ayrıca engelli konuklarımız için tuvalet ve ücretsiz otopark olanağı sunuyoruz.. Havuzlu Konak’a gelen herkes düşlerini gerçekleştirebilir” dedi.
Yeni yatırımlarıyla kapasitesini her gün biraz daha büyüten Havuzlu Konak cephesinden bakıldığında böyle görüntü alıyoruz.
Havuzlu Konak’a konuk olanların görüşlerini aldığımızda da, Gezegen’in doğrulandığını görüyor ve “Göz kamaştıran tesislerde yok, yok! Ne ararsan elinin altında. Hizmet kalitesi mükemmel. Yaşamın gerçek tadını burada buluyorum” şeklindeki övgü dolu sözcüklerle karşılaşıyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.