Bursalı Fiat Fiorino, İngiltere’de de yılın ticari aracı seçildi!

Bursalı Fiat Fiorino, İngiltere’de de yılın ticari aracı seçildi!
Kuruluşunun 40. yılını kutlayan Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilen ve 75 ülkeye ihraç edilen Fiat Fiorino, İngiltere’de “2008 Yılının En İyi Ticari Aracı” unvanına layık görüldü.
Dünyanın önde gelen ticari araç dergilerinden biri olan “What Van?” tarafından düzenlenen organizasyonda İngiltere pazarının en iyisi olarak seçilen Fiat Fiorino, geçtiğimiz günlerde de uluslararası çapta ticari araç sınıfının “Oscar”ı olarak kabul edilen “2009 Yılının Ticari Aracı” ödülüyle taçlandırılmıştı.
Fikri mülkiyet haklarının tamamı Tofaş’a ait olan ve 390 milyon Euro’luk yatırımla Türk mühendis ve işçilerinin imzasıyla hayata geçirilen Minicargo projesinin Fiat markalı yüzünü temsil eden Fiorino, İngiltere’de “2008 Yılının Ticari Aracı” unvanına layık görüldü. İngiltere’de yılın ticari aracı olarak seçilen Fiat Fiorino, aynı zamanda “2008 Yılının En İyi Hafif Ticari Aracı” ödülünü de alarak çifte başarıya imza attı. Fiat Fiorino, Eylül ayında düzenlenen 62. Hannover Ticari Araç Fuarı’nda da VOTY (Van Of The Year) jürisi tarafından uluslararası anlamda “ 2009 Yılının Ticari Aracı” seçilmişti.
Ticaretin yakışıklısı Fiat Fiorino!
Ülkemizde Cargo, Combimix ve Combi model versiyonlarıyla satışına devam edilen Fiat Fiorino ailesi, 1.4 litre 73 HP benzinli ve 1.3 litre Multijet 75 HP’lik turbo dizel motor seçenekleriyle tüketicilerin ilgisine sunuluyor. Tüm motor versiyonlarında standart olarak 5 ileri manuel şanzımanla donatılan Fiat Fiorino, Multijet turbo dizel motor seçeneğinde isteğe bağlı olarak 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla da satın alınabiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.