Bursa Karacabeyliler Derneği hizmette!

Genç İşadamlarımızın girişimleriyle bir çatı altında toplanıyoruz!
 
 
Bursa’da yaşayan Karacabeyliler bir çatı altında toplandı. 16 Ocak 2008 yılında kurulan Harmanlı Köyü Derneği’nin ismi Bursa Karacabeyliler Derneği olarak değiştirildi.
            Başkanlığını Yüksel Ceylan ve Başkan Yardımcılığını  Aydın Koca’nın yaptığı genç işadamları Bursa Karacabeyliler Derneği’nin 6 ay içinde tüzük gereği genel kurala gideceğini duyurdu.
            Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, Bursa’da birlik ve beraberlik içinde Karacabeylileri bir çatı altında toplamanın huzurunu yaşamak istediklerini belirtirken, şuanda 3 bin üyeye ulaştıklarını ve hedeflerinin 20 bin üye olduğunu kaydetti.
Önemli isimlerden tam destek!
Bursa’da Karacabeyliler Derneği’ne özlem duyulduğuna dikkat çeken Ceylan, bu konuda büyük destek gördüklerini söyledi. Başta AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı olmak üzere, Belediye Başkanı Ergün Koç, CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, İşadamları; Dr. Mustafa Eskin, Feridun Çavdarlı, Turgay Varel, Hayrettin Sözeri ve İbrahim Aytı gibi önemli isimlerden destek gördüklerinin altını çizdi. Başkan Ceylan, Bursa’da Karacabeylilerin sesinin daha gür çıkması için gece gündüz demeden çalıştıklarını anlattı.
Ceylan, bu isimlerin yanı sıra Karacabey’de yaşayan Murat Erol, Murat Avinç, Erhan Erdem ve Naci Güncü gibi isimlerin 6 ay içinde yapılacak kongreyle yeni yönetimde yer almalarını beklediklerinin bilgisini verdi. Başkan Ceylan, yeni yönetim için liste çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.
Hedef; İş, burs ve kız öğrenci yurdu
Bursa Karacabeyliler Derneği olarak projelerini de kamuoyuyla paylaşan Yüksel Ceylan, “Karacabeyli işadamlarımız sayesinde işsiz gençlerimize iş olanağı sağlamak istiyoruz. Bunun yanında 100 kız öğrencimize burs hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Karacabeyliler Derneği öncülüğünde, Bursa’da Kız Öğrenci Yurdu açmayı hedefliyoruz. Bursa’da Karacabeylilerin daha etkin olması yönünde birçok projeye imza atacağız” dedi.
            Bursa’daki Karacabeyliler Derneği’nin kurulmasına AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı’nın büyük destek verdiğine vurgu yapan Başkan Yüksel Ceylan, Belediye Başkanı Ergün Koç’un da önemli katkı sağladığına değindi.
Başkan Koç’tan büyük katkı!
Başkan Koç’un Bursa’daki Karacabeyliler Derneği’nin 2 yıllık kirası ile bir personel maaşının ödenmesi konusunu meclis gündemine taşıyacağını ifade eden Ceylan, bu destekten büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.
            Ceylan, “Belediye Başkanımız Sayın Ergün Koç’un derneğimize yönelik desteği bizleri sevindirdi. Kendisine  teşekkür ediyoruz. Sütaş’tan da derneğimize destek vermesini bekliyoruz. Ayrıca bizlere öncülük eden ve katkılarını esirgemeyen Bursa Milletvekilimiz Önder Matlı ile tüm gönül dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.