Bursa insanı yönetilen değil, yöneten olmalıdır!

Bursa Karacabeyliler Derneği'nin her hafta düzenlediği, “Tanış Gecesi” programına konuşmacı olarak katılan Türkiye'nin en genç İlçe Başkanı olarak gösterilen CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.
Karacabeyliler Derneği'nin Bursa'da faaliyete geçmesiyle dernekçiliğin büyük bir güç kazandığına dikkat çeken Şahin, “13 yıldır siyasetin içindeyim. Ancak Bursa'da 2011 yılı unutulmayacak bir yıl olmuştur. İnanın ben Karacabeyliler Derneğini duymaya başladığım 2011 yılı sonlarından bu yana tüm platformlarda söz edilmesi dikkatimi çekti. Acaba bu dernekte bir siyasi partinin arkasından koşar mı düşüncesine kapıldım. Çünkü bu olay aslında tüm Bursa kamuoyunun olduğu kadar bizlerin de korkusuydu. Yıllarca dernekçilik anlayışı hep böyle oldu. Dernekler kuruldu, iktidar partisinin peşine takıldı ve iktidarlar sona geldiğinde ise derneklerde kayboldu gitti.
Nilüfer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey, bir toplantıda bizlere Karacabeyliler Derneğini anlatırken, özellikle Başkan Yüksel Ceylan'ı ve derneği tanımamız gerektiğini söyledi. Tüm siyasi partileri içinde barındırabilecek ve uzun yıllar Bursa siyasetine dahi yön verecek bir dernek olduğunu dile getirdi. Bu günkü toplantımızın tek gündemi Karacabeyliler Derneği'dir. Karacabeyliler Derneğini nasıl kazanabiliriz toplantısı yapmıştık. Bunu hiç unutmuyorum”dedi
CHP Nilüfer Teşkilatı olarak Bursa'nın yerli insanlarının yönetilen değil, yöneten olmasını amaçladıklarını belirten İlçe Başkanı Özgür Şahin, “Bunun mücadelesini veriyoruz. Bursa'da Musafa Bozbey'leri çoğaltmak amacındayız ve 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesini mutlaka kazanmak istiyoruz.
    Türkiye ve Bursa iyi yönetilmiyor. Bu ülkenin artık CHP yönetimine ve iktidarına ihtiyacı var. Kesinlikle bu sistem değişmeli. Bursa'nın yerli insanı siyasi arenada elini taşın altına sokmalı. Bundan dolayı da Bursalılar artık yönetilen değil, yöneten olmalıdır” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.