Bursa Caddesi’ndeki değişim rüzgarı

Karacabey’de Atatürk Bulvarı ve Bursa Caddesi üzerinde sürdürülen beş aşamalı yol projesinde son rötuşlar yapılırken, Atatürk Spor Salonu önünden itibaren başlatılan parke yol ve aydınlatma çalışmaları çevredeki halkın beğenisini kazandı.
İlçeyi ikiye bölen Bursa Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nın, 1.Murat Hüdavendigar (Ulu) Camii civarına kadar gelen bölümünde bir süredir devam eden doğalgaz şebekesi, yağmur suyu şebekesi ve elektrik hatlarının yeraltına alınması çalışmalarının finalinde, bu güzergahtaki parke yol ve kaldırım düzenlemesine hız verildi.  Bölgedeki bazı esnaf ve vatandaşlar, şehir girişine imaj kazandıracak çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ergün Koç’a teşekkür ederek, ”Burada uzun süren çalışmalar yaptırdınız, ancak sonunda Karacabey kazandı. Bizler de bu güzellikleri yaşamak için sabırla bekledik ve şimdi modern bir ilçede yaşamaktan mutluyuz” dedi.
Belediye Başkanı Ergün Koç, ilçenin altyapısından, çevre ve insan sağlığına kadar gerçekleştirilen tüm projelerde kaliteli yaşam üretildiğini söyledi. Koç, Karacabey’de modern şehirleşmenin tüm gereklerini yerine getirdiklerini kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.