Burhan ve Cengiz yeniden aday

Burhan ve Cengiz yeniden aday
Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri; Şaban Burhan ve Turgay Cengiz, hazırladıkları seçim listesiyle yönetime yeniden göz kırptı.
Görevde bulundukları süre içerisinde Borsa üyelerine ve halka önemli hizmetler yaptıklarını belirten Şaban Burhan ve Turgay Cengiz; “Aramıza yeni üyeler katıldı. Tay satışlarının kotasyona dahil edilmesiyle gelirimizi önemli ölçüde arttırdık. Borsa içindeki arsamızın inşaat alanı yüzde 40’tan, yüzde 70’e çıkarılarak yaklaşık 6 bin metrekare kapalı alan kazanımı sağlandı. Yapımı uzun süredir düşünülen Borsa sitesi inşaatı için gereken tüm izinler alındı, projeler hazırlandı. ISO 9001 belgesi alınarak, Borsamızın hizmet kalitesi tescillendi. Hizmet çeşitliliği ve uluslar arası hizmet kalitesi için gerekli olan Akreditasyon başvurusu yapıldı ve Borsamız TOBB-Türk Loydu tarafından Türkiye’deki 10 Borsa arasına girdi” diye konuştular.
Yeni dönem de daha etkin hizmet
26 Ocak günü yapılacak Borsa seçimleri sonunda, yönetime devam etmeleri durumundaki hedeflerini anlatan Şaban Burhan ve Turgay Cengiz, “Bursa İl Özel İdaresi’ne ait olan Mısır Kurutma ve Depolama Tesisi çalışır duruma geldikten sonra, Borsa bünyesine alınarak çiftçilerimizin hizmetine sunulacaktır. Borsa sitesi en az 10 adet depo-büro yapılarak ihtiyaç sahibi üyelerimizin hizmetine sunulacaktır. Böylece Borsamızın kira gelirleri ve tescil ücretlerinde de artış sağlanacaktır. Karacabey soğanı ve Mihaliç peynirini tescilleyerek, peynir ve soğan üreticileri ve satıcılarının daha kazançlı ürün satışı sağlanacak. Yeni üyeler kazanılması, kotasyona dahil ürünlerin sayıları arttırılarak Borsa kazancı yükseltilecek. Ziraat Fakültesi’nin bir bölümünü Karacabey’e kazandırarak, üreticilerimizin daha bilinçli üretim yapmaları ve yenilikleri daha yakından takip etmeleri sağlanacak. Merkezi Tarım İl Müdürlüğü’nde olan erken uyarı sisteminin, üretim alanlarının 3 noktasına tesis edilecek ve çiftçimizin daha az ilaç tüketimi sağlanacak. Daha sağlıklı ürün yetiştirilerek daha fazla kazanç elde etmesine olanak sağlanacak. ‘Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için’ anlayışıyla çalışacağız” diye konuştular.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.