“Bu devran elbet bir gün dönecek!”

Sanayi esnafıyla buluşan Başkan Koç, iktidarın uyguladığı politikaların üreten ustaları da bitirdiğini söyledi.
Karacabey Belediye Başkanı ve yeni dönem Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ergün Koç, Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirdiği ziyarette “İktidarın uyguladığı politikalar, çiftçimizi olduğu kadar üreten ustalarımızın da işlerini yok etti” dedi.
Başkan Koç, DP İlçe Başkanı Cem Tiryakioğlu, meclis üyesi adayları ve partililer ile birlikte sanayi esnafı ile bir araya geldi. Sanayi esnafına projelerinden bahseden Koç, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Feyzi Taşçı ile görüşmeyi de ihmal etmedi.
Esnafları tek tek dolaşan Başkan Koç, sanayide yapılan hizmetleri değerlendirirken, yapılabilecekler hakkında gelen önerileri de not aldı. Esnafın, işlerinin durgun olduğunu ve yılların ustalarının kepenk kapatmak zorunda kaldığını belirtmesi üzerine Başkan Koç, “Maalesef arzu edilmeyen politikalar, çiftçimizin olduğu kadar üreten ustalarımızın ve sanayicimizin de işlerini yok etti. Ama bu devran elbet bir gün dönecek. O gün geldiğinde birileri bu halka hesap vermek zorunda kalacak” ifadelerine yer verdi.
Esnaf ziyaretlerinin ardından Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Feyzi Taşçı ile bir araya gelen Başkan Koç, başta sanayi olmak üzere yeni dönemde ihtiyaç duyulan projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundu. Kooperatif Başkanı Taşçı, Başkan Koç’a teşekkürlerini belirterek, “Sanayiye bir çivi daha çakmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kısa sürede gerçekleştirdiğimiz icraatlarımız ortada. Yaptıklarımızı Başkan Koç’un hassasiyetiyle daha etkili ve sonuca çabuk ulaştırdık. Sanayi esnafımız ve yönetim kurulumuz adına bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.