Bozbey, Karacabeylilere hayran kaldı

Gecenin açılış konuşmasını yapan Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ağırlamaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.
Ceylan, “Bursa’mızın doğu yakası çarpık yapılaşma ve kaçak binalarla adeta bir keşmekeşlik haline gelirken, batı yakası yeni ve muntazam bir şehir görünümündedir. 3 dönemdir taraflı tarafsız bütün Bursa’nın, Marmara’nın hatta tüm Türkiye’nin beğenisini ve taktirini kazanan, ‘Belediyecilik işte böyle yapılır’ mesajı veren Nilüfer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey’e hoş geldiniz diyorum.
Sayın Başkanımızı dernek olarak çok takdir ediyoruz. Çünkü bizden biri. Karacabeyliler Derneği olarak her zaman arkanızdayız. Eğer bir gün Ankara’ya doğru yola çıkarsanız, biliniz ki arkanızda 20 bin kişilik bir ordu var” dedi.
Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan ve katılan tüm üyelere teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Tanış Gecesi’ne katılmaktan onur duyduğunu belirtti.
Karacabeyliler Derneği’nin her platformda yükselen bir değer olduğunu anlatan Bozbey, “Elimden geldiğince tüm derneklerin davetini kırmamaya çalışıyorum. Ancak böyle bir kalabalık hiçbir toplantıda görmedim. Karacabeylilere yakışan da inanın budur. Bu oluşumu takdirle karşılıyorum. Buraya gelip, bu ortamı kime anlatsanız bence inanmaz. Aynı şekilde Sayın Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde yaptıkları ziyarette anlattılar ve bu akşamki görüntüyle de bunu tamamen teyit ettirmiş oldular. 4 ay gibi kısa bir sürede büyük ivme kazanan Karacabeyliler Derneği’nin 1 yıl sonunda Bursa’nın en büyük oluşumlarından biri olacağından kuşkum yok” şeklinde konuştu.
Ardından Dernek Başkanı Yüksel Ceylan ve tüm üyelere teşekkür eden Bozbey, yerel yöneticilik ve Nilüfer’e yapılan hizmetler hakkında bilgiler vererek ziyaretini sonlandırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.