Boş kontenjanlara başvurular 1 Ekim’de

Boş kontenjanlara başvurular 1 Ekim’de
2007-2008 öğretim yılı için merkezi yerleştirmede boş kalan, yerleştirilen adayların kayıt yaptırmaması nedeniyle boşalan ve 2007-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayınlandıktan sonra açılan yükseköğretim programlarının kontenjanlarına ek yerleştirme tercih başvuruları 1 Ekim Pazartesi günü başlayacak.
Başvurular, 4 Ekim Perşembe günü sona erecek.Adayların ”2007-ÖSYS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzu”nu 1-4 Ekim 2007 tarihleri arasında ÖSYM’nin Sınav Merkezi Yöneticiliklerinden 3 YTL karşılığında satın alabilecekler ve ÖSYM’nin internet sitesinde görebilecekler.
Adaylar, kılavuz ücreti ile tercihlerini Başvuru Merkezi aracılığıyla yaptıklarında ödeyecekleri 3 YTL tutarındaki hizmet ücreti dışında başka bir ücret ödemeyecek.
Posta ile merkeze gönderilen tercih formları işleme alınmayacak. ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri ile kılavuz satış noktalarının adresleri ayrıca gazete ilanında ve ÖSYM’nin internet sitesinde yayınlanacak.
Tercih işlemi, Başvuru Merkezi aracılığıyla veya kişisel olarak internet üzerinden yapılacak ve bu süre kesinlikle uzatılmayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.