Borsa’dan KTSO’ya iadeyi ziyaret

Karacabey'de geçtiğimiz günlerde sandık başına giderek yeni yönetimini belirleyen Ticaret ve Sanayi Odasına, Ticaret Borsası iadeği ziyarette bulundu.

Ziyarete Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, Meclis Başkanı Halit Elbir, yönetim ve meclis kurulu üyeleri ile Genel Sekreter İbrahim Temel katıldı.

Nezaket ziyareti gerçekleştiren Ticaret Borsası yöneticilerini KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, Meclis Başkanı Asım Ünen, yönetim ve meclis üyeleri ile Genel Sekreter Özgür Carlı karşıladı.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, başkanlığa seçilen Naci Güncü ile Asım Ünen'e görevlerinde başarı diledi. Geçmiş dönemde Borsa ve Oda olarak birçok konuda ortak hareket ettiklerine dikkat çeken Bertan, yeni dönemde de birçok konuda işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü ise, Ticaret Borsası'nın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Ticaret ve Sanayi Odası olarak Ticaret Borsası ile ortak noktalarının bulunduğunu dile getiren Güncü, bundan böyle de beraber hareket etmeyi ilke edindiklerini belirtti. Güncü, "Karacabey için el ele" projeler gerçekleştirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Ticaret Borsası ile Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri günün anlam ve önemine istinaden topluca fotoğraf çekilerek ziyareti ölümsüzleştirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.