Borsa web sitesini yeniledi!

Yenilenen internet sitesiyle hizmet atağını genişleten Ticaret Borsası, Gözcü Güvenlik Bilgisayar Yazılım Hizmetleri firmasından Nejdet Sevinç ve Cengiz Pusulu’nun katkılarıyla üye ve ilçe halkının kullanımına sundu.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, en son 2009 yılında yapılan güncelleme sonrası bazı eksikliklerin giderildiğini ve web sitesinin daha dolu ve ilgi çekici hale getirildiğini söyledi.

Bertan, “Borsamız meclisinde ve Hesapları İnceleme Komisyonunda değişiklikler oldu. Kaydı silinen ve yaşamını yitiren üyelerimiz çıkarılarak, yeni kayıt olan üyeler girildi. Bazı üye logolarında değişiklikler oldu. Web sitelerine link verildi. Kurumumuzda yeni oluşturulan kadın ve genç girişimciler kurul üyelerinin, kurumun kuruluşundan bugüne kadar başkanlık yapmış Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarının, 2009-2013 dönemine ait stratejik planının, Borsa Hizmet Standardı, kurumumuzun üyesi bulunduğu Ulusal Hububat Konseyi ile TATSO Türk-Alman Ticaret Odaları sitelerine link verildi. Borsanın bugüne kadar yaptığı faaliyetler ile bağış ve yardımlarından oluşan foto galeri hizmete açıldı. İnternet sitemiz, en iyi şekilde yenilenerek tüm Karacabey’in beğenisine sunuldu. Şu ana kadar web sitemizle ilgili güzel duyumlar aldık.

Başarılı bir çalışma sonucu ortaya çıkan web sitesinin yapımında emeği geçen başta Genel Sekreterimiz İbrahim Temel ile personele ve tasarımı gerçekleştiren firmaya çok teşekkür ediyorum” dedi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.