Borsa AK’landı

Borsa AK’landı
Karacabey Ticaret Borsası ve Akbank arasında imzalanan protokolle borsa üyeleri özel imkanlarla kredi kullanabilecek.
AKbank’ın özel olarak hazırlamış olduğu düşük faizli krediden yararlanmak isteyen Ticaret Borsası, önceki gün Bursa Bölge Müdür Yardımcısı Tuncay Kılınç, Karacabey Şube Müdürü Hakan Arhun, Müşteri Temsilcileri Yılmaz Özkan, Enver Gürutku, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Orhan, Meclis Başkanı Cemalettin Kulaç ve Genel Sekreter İbrahim Temel birlikte hazırlanan protokole imza attı.
Ticaret Borsası’na bağlı olarak faaliyet gösteren 167 üyelerinin bu özel krediden yararlanması için böyle bir girişimde bulunduklarını ifade eden Başkan Orhan, amaçlarının üyelere en iyi hizmeti vermek olduğunu vurguladı.
Borsa üyelerinin iş dünyasındaki finansman ihtiyaçlarını karşılamak için özel bir protokol hazırladıklarına değinen Akbank Şube Müdürü Hakan Arhun, “Kredi limiti 150 bin YTL., vadesi 12 ile 36 ay ve faizi ise 1.60 olan protokolü imzaladık. Diğer kredi faizleriyle karşılaştırılırsa borsa üyeleri en düşük faiz oranıyla ödemelerini gerçekleştirecek. Üst limitteki krediler de genel müdürlüğe başvurarak kullanılabilir. Bu protokoldeki en önemli fark ise başvuruların en kısa sürede değerlendirilmesi ve kredinin hızla müşteriye verilmesi. Amacımız Akbank olarak Karacabey’de yeni bir dönem başlatmak. Diğer odalara da özel protokoller hazırlayarak tüm Karacabey’i kucaklamak istiyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.