Bizleri yalnız bırakmayın!

Karacabey Gençlerbirliği Genç Erkekler Basketbol takımı, önümüzdeki hafta Pazartesi ve Cuma günü oynayacağı play off karşılaşmaları öncesinde tüm ilçe halkından destek beklediklerini duyurdu.
    Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Gençlerbirliği Genç Erkekler Basketbol takımı, zor koşullarda gösterdiği üstün performansla Bursa genelinde önemli bir başarının altına imzasını attı.
    Bursa Bölgesel Lig'de mücadele eden temsilcimiz, play off'lardaki ilk iki maçını evinde oynayacak. İlk olarak 28 Ocak 2013 tarihinde Orhangazi Gençlikspor'la karşılaşacak olan Gençlerbirliği, 01 Şubat Cuma günü ise Bursa'nın güçlü takımlarından Oyak Renault'u konuk edecek.
    Play Off karşılaşmalarına iyi başlamak isteyen temsilcimiz Gençlerbirliği, Karacabey halkını Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak maçlara davet etti. Antrenörler Yakup Özden ve Hamza Koçak önderliğinde büyük bir çıkış yakalayan Gençlerbirliği, bu zorlu mücadeleler öncesinde taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu duyurdu.
    9 zorlu takımın bulunduğu grupta mücadele edecek olan Temsilcimiz Gençlerbirliği'nin, ilk iki sırada kendine yer bulması durumunda, Türkiye Şampiyonasına katılma adına büyük bir şans yakalayacağı belirtildi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.