Birinç, emekliye ayrıldı

Birinç, emekliye ayrıldı
*Karacabey’de 20 yıldır başarıyla görev yapan Dr. Zafer Birinç, önceki gün yapılan törenle emekliye ayrıldı.
Karacabey Devlet Hastanesi ve 1. Nolu Sağlık Ocağı’nda uzun yıllardan beri emek veren Dr. Zafer Birinç, önceki gün Sağlık Grup Başkanlığı’nda düzenlenen törenle emekliye ayrıldı. Törende Birinç’e plaket ve çeşitli hediyeler verilirken zaman zaman duygulu anlar yaşandı.
Sağlık Grup Başkanlığı’nda bir araya gelen doktor ve hemşireler Uzm. Dr. Zafer Birinç’i emekli etmenin üzüntüsünü yaşadı. Hakkari, Zonguldak ve Manyas’ta da görev yapan, Dr. Zafer Birinç, 26 yıllık meslek yaşamının 20 yılını Karacabey’de geçirdi. 2003-2005 yılları arasında Sağlık Grup Başkanlığı görevi de yapan Birinç, görev yaptığı 1 Nolu Sağlık Ocağı’ndan kendi isteğiyle emekli oldu.
Törende bir konuşma yapan Karacabey Sağlık Grup Başkanı Dr. Kutsal Altıntaş, Birinç’in uzun yıllar üstün başarı ile hizmet yaptığına değinerek, “Değerli ağabeyimizi aramızdan uğurlamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Birinç’in bundan sonraki emeklilik hayatlarında sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum” şeklinde konuştu.
Sağlık çalışanlarının zor şartlarda yaşam kurtarmaya çalıştıklarını belirten, Birinç, “Kimi zaman hedef gösterilen sağlık çalışanların sorunları aslında, dışarıdan bakıldığı gibi değil. İnsan yaşamının söz konusu olduğu bu meslekte, bazı eleştirilerin dozunu aştığına inanıyorum. Bundan sonraki yaşamımda da genç arkadaşlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Birinç’e plaket ve çeşitli hediyeler verildi. Tören sonrası yapılan ikram bölümünde bazı doktor ve sağlık personelinin göz yaşlarına engel olamadıkları görüldü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.