Birey Dershanesi açıldı

Birey Dershanesi açıldı
Karacabey’deki özel eğitim kurumlarına bir yenisi daha eklendi. Birey Dershaneleri Karacabey Şubesi dün yapılan törenle hizmete açıldı.
Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Bursa Birey Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Yavaşcan, “Birey gurubu olarak Türkiye geneline yayıldık. Bursa’daki 4. şubemizi Karacabey’de açıyoruz, hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.
Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan’da özel eğitim kurumlarının eğitimdeki öneminin giderek arttığını belirtti. Turhan, “Bire bir eğitmeye gelen bir kurumun açılışı yapıyoruz. Özel eğitim kurumlarının eğitime yaptığı katkı küçümsenemez” dedi.
Açılış esnasında kısa bir konuşma yapan Kaymakam Balaban, eğitime yaptıkları katkı dolayısıyla özel eğitim kurumlarının çok önemli bir noktaya geldiğini belirtti.
Konuşmaların ardından Kaymakam Dursun Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Meral Eren ve Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan birlikte dershanenin açılışını yaptı.
Açılışın ardından dershaneyi gezen konuklara, hazırlanan ikramlar sunuldu. Dershaneyi gezen Kaymakam Balaban, basına yaptığı açıklamada toplumun provokasyonlara kapılmamasını istedi. Balaban, “Dün olduğu gibi ülke üzerinde oyunlar oynanmaktadır. Bu zor günlerde milletimizin birlik ve beraberlik içinde tek yürek ve tek vücut olması gerekiyor. Biz birliğimizi Kurtuluş ve Çanakkale savaşlarında gösterip aydınlık günlere ulaştıysak, bu günde aynı birlikteliği göstermemiz gerekiyor. Her ferdimize olduğu gibi basınımıza da önemli sorumluluk düşmektedir. Bazı can sıkıcı olayların kentimizde yaşanmaması sevindiricidir.  İnsanların çeşitli fikir ve düşünceleri olacaktır. Ancak gün birlik ve beraberlik günüdür. Bu sıkıntıları da atlatacağız” dedi.
Dershanenin açılışına, Kaymakam Dursun Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Meral Eren, Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Milli Eğitim Şube Müdürleri Kadir Tosun ve Emin Dingin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Çalı, Bursa Birey Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Yavaşcan, AKP ilçe Başkanı Halit Türkkan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.   

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.