Bir başka olur şampiyonunun coşkusu

GS’liler, 18. zaferi kutladı:

Cumhuriyet Alanı’nı sarı kırmızı renklerle süsleyen Galatasaraylılar, üzerine giydiği, “İki kere şampiyon” yazılı tişörtlerle de gövde gösterisi yaptı.

Kurulan sahne ve süslemelerle büyük coşkunun yaşandığı eğlencede ilk olarak Grup SMS sahne aldı. Birbirinden renkli ve hareketli performanslarıyla seyircileri coşturan grup, bir saatlik programın ardından yerini Gineli Kewin’a bıraktı. GS formasıyla çıktığı sahnede büyük alkış alan Kewin, repertuarından seslendirdiği şarkılarla izleyenleri mest etti.

Gecenin ilerleyen bölümlerinde şarkıcı Seren’le coşkuyu arttıran GS’liler, daha sonra Belediye binasına yansıtılan lazer gösterisiyle şov yaptı.

Ardından Barkovizyon ile Galatasaray’ın sezon içerisinde attığı golleri ve klipleri gösterildi. Tüm hızıyla süren eğlence aynı anda yakılan 100 sarı kırmızı meşale ile Cumhuriyet Alanı’nı bir anda renk cümbüşüne çevirdi. Görsel şovların sonunda ise havai fişek gösterisi yer aldı.

Gece yarısına kadar devam eden gösterilerin ardından dernek binasında eğlencelerine kaldıkları yerden devam eden taraftarlar sabahın ilk ışıklarına dek gönüllerince şampiyonluklarını kutladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.