Beylik Işıkspor iddialı

Karacabey’de 24 Ekim’de başlayacak, “Kaymakamlık Süt Birliği Kupası Köyler Ligi Futbol Karşılaşmaları”na katılan köyler hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.
            Birbirinden iddialı takımların yer aldığı turnuvada geçen yıl Fevzipaşa’da şampiyon olan Beylik Işıkspor da çalışmalarına her akşam yaptığı antrenmanlarla devam ediyor.
            Kulüp Başkanı Mehmet Ayyıldız ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Yunus Çakır, Erdal Canseven, Erdal Akın, Yalçın Memiş, Savaş Akbaş ile Mehmet Tosun önderliğinde her gece koşu ve kondisyon çalışmaları yapan Beylik Köyü gençleri, önceki akşam da Karpet Halı Saha Tesisleri’nde teknik ve taktik çalıştı.
            Geçen yıl olduğu gibi bu turnuvaya da iddialı hazırlandıklarını belirten Başkan Mehmet Ayyıldız, hiçbir maçın kolay olmayacağını belirtti. Her karşılaşmaya kazanmak için çıkacaklarına dikkat çeken Ayyıldız, gençlere çok güvendiklerini ve iyi bir takım olduklarını söyledi.
            Şu an için turnuvada favori göstermenin anlamsız olduğunu anlatan Ayyıldız, “Bence her takımın şansı eşit. ‘Şu takım şampiyon olur’ diyemeyiz. Bazen ummadığınız takımlar büyük başarı elde edebilir. Biz işimize bakacağız. Rakipten çok bizim nasıl olduğumuz önemlidir. Kendimize güveniyoruz. Gençlerimizin istekli oluşu bizi ayrıca mutlu ediyor. Geçen yıl elde edilen başarıyı yinelemek istiyoruz. Beylik Işıkspor Kulübü olarak tüm takımlara başarı dilerken, turnuvanın centilmence geçmesini istiyoruz” diye konuştu. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.