Beylik İlköğretim’de anlamlı program

Karacabey Beylik İlköğretim Okulu’nda başarılı bir öğrenciye burs verilmesini sağlayan Bursa Olay TV’de ekrana gelen ‘Bir İnsan Değişirse’ ekibi, eğitime önemli destek verdi.

Beylik İlköğretim Okulu’nda çekim yapan Olay Tv ekibi, güzel bir projeye örnek oldu.

Düzenlenen programa Kaymakam Dursun Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Seçkin Eken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, Gölecik Grubu İçme Suyu Birliği Başkanı Cemal Erdem, Köy Muhtarı Süleyman Ersen’in yanı sıra okul yönetimi ve öğrenciler de katıldı.

Olay TV’de yayınlanan ‘Bir İnsan Değişirse’ adlı programın yapımcısı ve sunucusu Ergün Öztürk ve ekibi, önceki gün Beylik Köyü İlköğretim Okulu’na gelerek burada, başarılı bir öğrenciye burs bağlanması için aracı oldu. Okullarla temasa geçerek belirlenen başarılı ve bursa ihtiyacı olan öğrencilere burs bulmak için aracı olan ve gönüllüleri okullarla birlikte ekrana taşıyan program Beylik İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.

Kaymakam Dursun Balaban, böylesine önemli bir projenin ilçede de gerçekleşmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ülkenin en önemli konularından birisine el atıldığına dikkat çeken Kaymakam Balaban, destek verenlere ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Daha sonra sunucu Ergün Öztürk’ün sorularını İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Başkan Yardımcısı Seçkin Eken, Köy Muhtarı Süleyman Ersen ve Okul Müdürü Hamdi Uzer yanıtladı.

Yaklaşık bir saat süren etkinliğin sonunda Safran Çevre Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Taylan Özgür Karakaş, Beylik İlköğretim Okulu’ndan bir öğrenciye burs vermek için öğrenci ile birlikte gerekli imzaları attı.

Programın sonunda gerçekleştirilen veda konuşmasında ise Kaymakam Balaban, Karacabey’in güzelliklerinden ve misafirperverliğinden bahsederek herkesi ilçeye beklediklerini ifade etti.

Beylik Köyü’nde çekimi yapılan ‘Bir İnsan Değişirse’ başlığı altında yayınlanacak program Cuma akşamı 20.30’da Olay TV ekranlarında yer alacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.