‘Beyaz Masa’ ile vatandaş üzülmeyecek!

‘Beyaz Masa’ ile vatandaş üzülmeyecek!
Karacabey Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, ilçe halkının siyasi krizler başta olmak üzere hiçbir huzursuzluğu hak etmediğini belirtti.
Tarım merkezi Karacabey’li olmaktan ve yaşamaktan gurur duyduğunu ifade eden Yalazı, “İnsanlarımızın ekonomik sıkıntılarını kaliteli belediye hizmetleriyle unutturacağız. Yaşlıların işleri ile her vatandaşımıza uzun zaman kaybettirecek işlemleri “Beyaz Masa”daki görevliler takip edecek, vatandaşımız hiç üzülmeden sadece sonuçlanmış işi teslim alacak.” diye konuştu.
Belediye binasında oluşturulacak danışma birimi ve iş takibini kolaylaştıracak “Beyaz Masa”nın, Karacabey’de halkıyla bütünleşen belediyecilik anlayışının önemli bir parçası olacağını vurgulayan DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, insanların hu-zurlu ve mutlu olacağı projelere imza atacaklarını bildirdi.
Sosyal belediyecilik bakışıyla hareket ederek, toplumda sevinçleri ve üzüntüleri paylaşan uygulamaları hayata geçireceklerinin altını çizen Yalazı, “Yaşlısıyla, genciyle ve engellisiyle her kesimden insanımızın derdine çözüm arayan bir kardeşleri olarak, birlik ve beraberlikte tek yürek olmanın onurunu yaşayacağız.”şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.