Beşiktaşlılarda 10. yıl coşkusu

Beşiktaşlılarda 10. yıl coşkusu
Karacabey Beşiktaşlılar Derneği kuruluşunun 10.yılını düzenleyeceği etkinlikle coşkuyla kutlayacak.
Borsa Lokantası’ndaki gecede, Beşiktaş Jimnastik Kulübü As Başkanı Levent Erdoğan, kongre üyeleri; Turgut Tümer, Turgut Koloğlu, Remzi Özdemir, spor yazarları; Güven Taner, Vedat Okyar, Taylan Uygur, İsmail Er, eski yönetici Orhan Ertan Han, eski milli futbolcu ve Beşiktaş’ın “Şifo” lakaplı efsane kaptanı Mehmet Özdilek Karacabeyli taraftarlarla bir araya gelecek.
Karacabey Beşiktaşlılar Derneği kuruluşunun 10.yılını düzenleyeceği etkinlikle coşkuyla kutlayacak.
Borsa Lokantası’ndaki gecede, Beşiktaş Jimnastik Kulübü As Başkanı Levent Erdoğan, kongre üyeleri; Turgut Tümer, Turgut Koloğlu, Remzi Özdemir, spor yazarları; Güven Taner, Vedat Okyar, Taylan Uygur, İsmail Er, eski yönetici Orhan Ertan Han, eski milli futbolcu ve Beşiktaş’ın “Şifo” lakaplı efsane kaptanı Mehmet Özdilek Karacabeyli taraftarlarla bir araya gelecek. Beşiktaşlıların gecesi için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, Asbaşkan Levent Erdoğan’ın bir dizi ziyaretlerde bulunacağı belirtildi.
Karacabey Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğurlu, 10. kuruluş yılını kutladıkları bu günde tüm Beşiktaşlıları yanlarında görmekten mutlu olacaklarını belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.