Berekete bereket katacağız

Karacabey Atatürk Bulvarı’nda geçtiğimiz günlerde hizmete giren Denizbank Şubesi, hedeflerinin ilçe tarımına katkı sağlamak olduğunu bildirdi.
Şube Müdürü Ahmet Kenliğ, Karacabey’deki tarım sektörünün gelişmesi yönünde her türlü desteği sağlayacaklarına dikkat çekerek, “Berekete bereket katmak için buradayız. Denizbank, tarım bankacılığındaki iddiasını artırarak sürdürüyor. Ülke genelinde geniş bir üretici kitlesine ulaştık. Şimdi de Karacabeyli üreticilerle birlikte ilçe tarımının gelişmesi için çalışacağız. Karacabey potansiyeli yüksek bir şehir. Ülkenin önemli tarım merkezlerinden biri. Biz, çiftçilerimize ve tarım işletmelerine, ihtiyaç duydukları tarımsal girdileri karşılayabilmeleri, ürünlerini düzenli olarak pazara itebilmeleri, modern tarım tekniklerini uygulayabilmeleri, işletme büyüklüklerini arttırabilmeleri, tarımsal üretimi daha verimli ve kaliteli yapabilmeleri için ihtiyaç duydukları her türlü finansmanı karşılamaya yönelik tarım kredilerini sağlıyoruz. 3 çeşit kredi ürünlerimiz var. Bunlar; işletme kredileri, yatırım kredileri ve projeli işletme yatırım kredileri. Bunun yanında Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen ‘Üretici Kart’ ile üreticilerimize büyük kolaylıklar sağlıyoruz” dedi.
Şube Müdürü Ahmet Kenliğ, Denizbank’ın ülke genelinde 120 bin çiftçiye 850 milyon YTL kredi verdiğini belirterek, bunun özel bankalar arasında en yüksek tarım kredisi kullandıran banka olduğunu kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.