Beraber yürüyeceğiz biz bu yollarda!

Beraber yürüyeceğiz biz bu yollarda!
*Karacabey’de gündemi yoğun bir şekilde etkileyen Belediye Başkanı Ergün Koç’un AK Parti’ye transferinin ardından sıkıntılı günler geçiren İlçe Başkanı Halit Türkkan ve ekibine İl Başkanı Sedat Yalçın, “Sonuna değin beraber olacağız” deyince bazı çevrelerce beklenen istifalar gerçekleşmedi.
*Dün akşam parti binasında AK Parti’lilerle bir araya gelen İl Başkanı Sedat Yalçın, İlçe Başkanı Halit Türkkan’a sahip çıktı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Yalçın, “Kimse İlçe Başkanımızın ismi üzerinden spekülasyon yaratmasın. Başkanımız ve ilçe yöneticilerimizin yanındayız. Sonuna kadar beraber olacağız” dedi.
*İlçe Başkanı Halit Türkkan, görevinin başında olduğunu belirterek, “Pazara kadar değil, mezara kadar AK Parti’liyim” diye konuştu.
*Belediye Başkanı Ergün Koç’un AKP’ye geçişinin abartılmaması gerektiğini dile getiren İl Başkanı Sedat Yalçın, “Başkan adayımız Ergün Koç’tur” demedi ve ekledi: “Bu tür transferler abartılmasın. Biz çok büyük bir partiyiz. Herkes bize katılmak için can atıyor. Karacabey için en doğru aday kimse onu halkın huzuruna çıkartacağız” dedi.
Karacabey gündemini yoğun bir şekilde meşgul eden Belediye Başkanı Ergün Koç’un AK Parti’ye transferinin ardından sıkıntılı günler geçiren İlçe yönetiminde, bazı çevrelerce beklenen istifalar gerçekleşmedi.
Parti yönetimini dün akşam ziyaret eden Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Belediye Başkan adayları üzerinde titizlikle çalıştıklarını ve en iyisini halkın karşısına çıkaracaklarını belirtti.
Parti Binası’nda gerçekleşen toplantıya İlçe Başkanı Halit Türkkan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, AKP İl Genel Meclis Üyeleri; Mehmet Erdem, Adem Surguç ile Faruk Türe de katıldı.
“Herkes bize katılmak için can atıyor”
Kısa bir durum değerlendirilmesi yapıldıktan sonra AKP İl Başkanı Sedat Yalçın, Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç’un AKP’ye geçmesinin abartılmaması gerektiğine dikkat çekerek, “Biz çok büyük bir partiyiz. Herkes bize katılmak için can atıyor. Bu tür transferler fazla abartılmamalıdır. Asla unutulmalıdır ki, Karacabey için en uygun ve doğru aday kimse o kişiyi halkın huzuruna çıkaracağız” dedi.
Başarılı geçen kongre süreçlerinin ardından yerel yönetim seçimleri ile ilgili çalışmalara hız verdiklerini belirten İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti’li olmayan ilçelerdeki Belediye Başkan adaylarını daha erken açıklamak istediklerini kaydetti.
“Türkiye’nin umuduyuz”
AKP’nin stratejik yol haritasını belirlediğini dile getiren Yalçın, “Partimiz ikinci kez iktidar dönemi yaşıyor. İlk dönem, acil durumlar dile getirildi. Bu şekilde ülkenin ayağa kalkması sağlandı. Ülkemiz olumlu yönde çok farklı bir noktaya geldi. 2. iktidar dönemini yaşadığımız şu günlerde, Türkiye çağ atladı. Ancak 2. dönemde yıpranma politikaları arttı. Ülkemizin her alanda ilerlemesine karşı ne yapacaklarını bilemeyen muhalefet, laikliğin arkasına sığınarak bizleri yıpratmaya çalıştı. Partimiz kapatılma sürecine girdi. Ancak, bunların doğru olmadığını hep birlikte gördük. Ergenekon konusunda da üstümüze çok geldiler. Bu oluşum nedeniyle yıpratılmaya çalışıldık. Terör eylemleriyle ülkeyi karıştırmaya çalışanlara en iyi mesajı yine AK Parti vermiştir. Başbakanımız doğu illerini ziyaret ederek Türkiye’nin sahipsiz olmadığını kanıtlamıştır. Kötü niyetli düşüncelere asla meydanı bırakmayacağız” diye konuştu.
“Türkkan’ın ismi üzerinden kimse spekülasyon yapmasın”
Karacabey’deki AK Parti yapılanmasını çok beğendiğini ifade eden İl Başkanı Sedat Yalçın, çalışmaları yakından izlediklerini söyledi. İlçe Başkanı Halit Türkkan’a sahip çıkan Yalçın, “Sayın Türkkan’ın AKP’ye emeği büyüktür. Her zaman kendisinin yanındayız. Onun ismi üzerine spekülasyon yapanlar hayal kırıklığına uğrar” şeklinde konuştu.
AK Parti’nin birlik içinde olduğuna dikkat çeken Yalçın, beraberlik mesajı verdi. Seçim kaybeden bir teşkilat olmak istemediklerini vurgulayan Yalçın, “Her alanda zirveyi amaçlamalıyız. İlçe yönetimine çok güveniyorum. Sadece Karacabey’in değil, Türkiye’nin umuduyuz. Sorunlarımızı kendi içimizde tartışarak çözeriz. Her türlü düşünceye açığız. Halk ve ülke için en iyisi neyse onu yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.
“Pazara kadar değil, mezara kadar AK Parti’liyim”
Yalçın’ın ardından konuşan AKP İlçe Başkanı Halit Türkkan, “Pazara kadar değil, mezara kadar AK Parti’liyim”dedi. Yönetimiyle birlikte tek yürek olduklarını dile getiren Türkkan, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve tabanıyla birlikte bütünlük içinde olduklarını ve tek yürek halinde hareket ettiklerini dile getirdi.
Türkkan, AK Parti’den Hiçbir zaman ayrılmayacaklarını ve sonsuza değin bu partide, bütünlük içinde politika yapmaya devam edeceklerini duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.