Benzinlik cinayetinde arap saçı

*Karacabey Bayramdere Boğaz Yolu’ndaki benzinlik cinayetinde 2 pompacının hunharca öldürülmesi olayındaki sır perdesi gizliliğini koruyor. Olayla ilgili 15 kişinin bilgisine başvuran polis, kimsenin gözaltına alınmadığını duyurdu.
Karacabey Bayramdere Boğaz Yolu üzerindeki Akkuş Petrol İstasyonu’nda önceki gün iki kişinin öldürülmesiyle meydana gelen cinayetle ilgili yoğun çalışma içine giren polis, sır perdesini aralamaya çalışıyor.
Akaryakıt İstasyonu’nda pompacı olarak çalışan Hasan İnecikli (48) ve Emrullah Uzer’in (40), kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce av tüfeği ile hunharca öldürülmesi olayını aydınlatmak için çalışmalarını yoğunlaştıran polisin, yeni bulgulara ulaştığı öğrenildi.
 Konuyla ilgili geniş çaplı araştırma başlatan polis, en küçük ayrıntıyı dikkate alıyor. İki günde 15 kişinin bilgisine başvuran polis, gözaltına alınan olmadığını bildirdi. Henüz aydınlanmayan cinayetle ilgili bilgi vermek istemeyen güvenlik görevlileri, her olasılığı değerlendiriyor.
 Cinayetle ilgili bugün açıklama yapması beklenen Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları sağduyuya çağırdı. Halkın cinayetle ilgili yorumlara dikkat etmesi gerektiğini belirten polis, katil ya da katillerin en kısa sürede yakalanacağını duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.