Benzinlik cinayeti çözülüyor

Benzinlik cinayeti çözülüyor
Karacabey Yeniköy Yolu üzerindeki Akkuş Petrol İstasyonu’nda çalışan Hasan İnecikli (48) ve Emrullah Uzer’in (40) 22 Ekim 2008 tarihinde hunharca katledilmesinden sonra başlatılan soruşturmada bir kişi tutuklandı.
Akaryakıt İstasyonu’nda pompacı olarak çalışan Hasan İnecikli ve Emrullah Uzer’in kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce av tüfeği ile hunharca öldürülmesinden sonra olayı aydınlatmak için çalışmalarını yoğunlaştıran polisin, yeni bulgulara ulaştığı öğrenildi.
Konuyla ilgili geniş çaplı araştırma başlatan polis yaklaşık 25 kişinin ifadesine başvurmuş ve cinayete ait bazı bulguların doğrulanması amacıyla kriminal inceleme başlatmıştı. Başlatılan kriminal inceleme sonucunda cinayetin işlendiği silahtan çıkan barut örnekleri ile Bülent K.’nın (35) elindeki barutun aynı olduğu tespit edildi.
Kriminal laboratuardan gelen raporla gözaltına alınan Bülent K.’nın öldürülen Hasan İnecikli’nin eşinin boşandığı kocası olduğu ortaya çıktı. Bülent K’nın cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediği üzerinde duruluyor. Gözaltına alınan Bülent K.’nın evinde yapılan aramada ise çifte cinayette kullanıldığı tahmin edilen bir adet pompalı tüfek ele geçirdi. Bülent K.’nın evinde bulunan tüfek incelenmek üzere kriminal laboratuara gönderildi.
Ele geçirilen pompalı tüfek ve kriminal araştırma sonuçlarına dayanılarak mahkemeye sevk edilen Bülent K. suçlamaları reddederken, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bursa Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.