“Benim Ailem” programında mutlu son!

Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda eğitime katılan 27 anne, belgelerini aldı;
“Benim Ailem” programında mutlu son!
Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı, ‘Benim Ailem ve Çocuk Eğitimi Programı’ kapsamında Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun gerçekleştirdiği 4 aylık eğitim çalışmaları dün düzenlenen belge töreni ile sona erdi.
            0-6 yaş arasında olan ve okul öncesi eğitimden yararlanamayan çocukların aileleri ya da anneleri aracılığı ile desteklenmesinin amaçlandığı programın belge töreninde, Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan ile Okul Müdürü İsmail Şen de hazır bulundu. 
27 annenin belge aldığı törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, “22 Kasım tarihinde başlayan ve bugün sona eren eğitime gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu eğitimden sonra inanıyorum ki, çocuklarınızın başarı grafikleri daha da yükselecek. Sizler veli olarak görevinizi yaptınız. Buradan öğrendiklerinizi, eğitime katılamayan diğer annelerle de paylaşmanızı istiyoruz. Unutmayınız ki insanların en hayırlısı, insanlara yararlı olandır” dedi.
            Okul Müdürü İsmail Şen ise, annelerin çok önemli bir başarıya imza attığına dikkat çekti. Şen, eğitimden alınan bilgilerin çocuklara önemli yararlar sağlayacağına inandığını belirtti. Şen son olarak da, annelere eğitime gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.