Belediye’nin açılış ve temel atma törenleri ertelendi

Belediye’nin açılış ve temel atma törenleri ertelendi
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç ile AK Parti yöneticileri arasındaki liste krizi nedeniyle dün Bursa’da başlayan uzlaşma görüşmelerinden henüz sonuç çıkmadı.
Başkan Koç’un listesinde özellikle görmek istediği isimler üzerinde saatlerce görüşme yapılırken, dün Bursa’da Milletvekili Ali Koyuncu ile biraraya gelen AK Parti ilçe yöneticilerinin ise, seçimlere Faruk Türe’yle girme konusunda çok kararlı oldukları ileri sürüldü.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa Milletvekili Ali Koyuncu ve İl Başkanı Sedat Yalçın’ın yaklaşan seçim sürecini göz önünde bulundurarak, dere geçerken at değiştirilmesinin doğru olmayacağı yönünde yorum yaptıkları ve bu nedenle Başkan Koç’la devam edilmesinden yana oldukları ifade edildi.
Konuyla ilgili iki taraftan da net bir açıklama gelmezken, bugün yapılması gereken AK Parti Seçim Bürosu ve Atatürk Parkı Düğün Salonu açılışları ile Yüzme Havuzu temel atma törenleri ileri bir tarihe ertelendi.
Açılışların ve temel atma törenlerinin her ne kadar hava muhalefeti nedeniyle ertelendiği söylense de, gerçeğin Başkan Koç ile AK Parti yöneticileri arasındaki buzların henüz erimemesinden kaynaklandığı öne sürüldü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.