Belediye’den uygulamalı trafik eğitim merkezi

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Mustafa Erdoğan Parkı’nda inceleme yaptı. Parkın içerisine düşünülen “Trafik Eğitim Alanı” ile ilgili planlamaları saha üzerinde değerlendiren Özkan, müdürlerin konuyla ilgili görüşlerini dinledi.
Başkan Özkan “Parkın yapımı durmuş değil. Bunca yatırım gömülmüş. Tüm bu yapılanları elbette çöpe atamayız. Ancak mevcut projede imkânlar dâhilinde bir takım değişiklikler yaptık. Alana Trafik Eğitim Merkezi yanı sıra minyatür yarış arabalarıyla gezilebilecek karting pistinin de yapımı sürüyor” dedi.

Başkan Özkan’ın üzerinde durduğu Trafik Eğitim Merkezi projesinin gerçekleşmesi ile birlikte “Bursa’da böyle bir tesis ilk kez Karacabey’de hayata geçmiş olacak. Burada ehliyet alma aşamasındaki sürücü adayları uygulamalı eğitim yapacak. Ehliyeti olmasına karşın araç kullanma kabiliyetini geliştirmek isteyen sürücüler de bu alandan yararlanabilecek.” dedi
Burada trafik polislerince çocuklara da eğitim verilmesinin üzerinde durduklarını sözlerine ekleyen Özkan, “Trafik konusunda çektiğimiz acılar ortada. Bu acıları bitiremesek bile en aza indirebilmek mümkün. Bunun için çocuklarımızın alacağı trafik eğitimine özen gösteriyoruz. Bu proje yurttaşlarımızı maddi ve manevi bir çok kayıptan kurtaracak bir proje olacaktır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.