Belediye’den başarılı öğrenciye bilgisayar!

Ortak sınavlarda 500 tam puan alan Haktan Temirel ödüllendirildi:

Karacabey Belediyesi, geçtiğimiz yıl ilçe genelinde düzenlenen ortak sınavlarda büyük bir başarıya imza atan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Haktan Temirel’i onurlandırdı.

            Sınavlarda 500 tam puan alan Haktan Temirel’e bilgisayar hediye eden Belediye Başkanı Ergün Koç’un, “Senden tek isteğim; Her şey ol ancak belediye başkanı olma” demesi dikkat çekti.

Başkan Ergün Koç, okul ve dershane sınavlarında 500 tam puan alan Cumhuriyet İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Haktan Temirel isimli öğrenciye dizüstü bilgisayar hediye etti.

Belediye’de düzenlenen törene Belediye Başkan Yardımcıları Seçkin Eken ve Nurgül Özatilla’nın yanı sıra Haktan Temirel’in ailesi, okul ve dershane öğretmenleri de katıldı.

4. sınıftan 5. sınıfa geçen başarılı öğrenci Haktan Temirel’in hediyesini veren Başkan Koç, daha önce olduğu gibi yine eğitime her yönden büyük destek verdiklerini söyledi.

Törene ailesiyle birlikte katılan Haktan Temirel, diz üstü bilgisayar hediyesi nedeniyle Başkan Koç’a teşekkür ederek, daha çok çalışarak daha başarılı sonuçlara imza atacağını söyledi.

Belediye olarak şu ana kadar eğitime büyük katkı sağladıklarının altını çizen Başkan Ergün Koç, “Okullarımıza yaptıklarımızı herkes biliyor. Karacabey Belediyesi her zaman eğitimin yanındadır’’ diye konuştu.

Sakın Belediye Başkanı olma!

Bu arada Haktan Temirel’e diz üstü bilgisayar hediye eden Belediye Başkanı Ergün Koç, başarılı öğrenciye de bir istekte bulundu. Temirel’in okul hayatı bittiğinde önemli mevkilere geleceğine inandığını ifade eden Koç esprili bir şekilde, “Senden tek isteğim, ailenin, arkadaşlarının ve dostlarının ahlarını almamak için sakın belediye başkanı olma” dedi.

Belediye başkanlığı görevinin çok zor olduğuna dikkat çeken Koç ayrıca, Temirel’i her ay ziyaretine beklediğini sözlerine ekledi.

          

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.