Belediye’de planlı kalkınma olacak!

Belediye’de planlı kalkınma olacak!
Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, İlçe Başkanı İsmail Tezcan, İlçe Başkan Yardımcısı Şeref Erdinç ve Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Karakoyun ile birlikte önceki akşam Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ve 17 üyenin de katıldığı program, karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçti.
Hizmet inancıyla yola çıktıklarını belirten MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, Karacabey için önemli projeleri olduğunu vurgulayarak, tüm sivil toplum örgütleriyle koordineli çalışacaklarını kaydetti. Karacabey’i birlikte kalkındırmak istediklerini ifade eden Tayfur, “Şu ana kadar ilçemize kim bir çivi çakmışsa teşekkür ederiz. Karacabey’in en önemli eksikliklerinden biri de yanlış planlama politikasıdır. Bazı hizmetler yapılıyor ancak, planlama eksikliğinden kaynaklanan sorunlar nedeniyle randıman sağlanamıyor. KTSO ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla ilçenin her bir sorununu karşılıklı fikir alış verişleriyle çözeceğimizi düşünüyorum” dedi.
KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Ayhan Tayfur’un adaylığından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karacabey’in güzel bir seçim süreci yaşayacağına değinen Matlı, “Eğitimci kimliğiniz ve ilçe halkı tarafından sevilmenizin Karacabey’e önemlidir diye düşünüyorum. Tüm siyasi partilerle görüş alış verişlerimiz oluyor. Bizler, Karacabey’i ilgilendiren tüm konularda fikirlerimizin alınmasının yarar sağlayacağını düşünüyoruz. Eğer halk sizi seçerse, Karacabey’in tabela görünümünden kurtulması yönünde çalışmalar yapmanızı istiyoruz. İlçenin sosyal ve kültürel yönden kalkınması adına atacağınız her adımda arkanızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Zorlu seçim sürecinde sizlere başarılar diliyorum” dedi.
Sohbet havasında geçen ziyaret sonunda, MHP temsilcileri, kendilerini ağırlayan KTSO yönetimine ve üyelerine teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.