Belediye’de muhatap yok!

Belediye’de muhatap yok!
Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı ile Belediye Meclis Üyesi Adayları; Zeynel Abidin Koçak, Gülay Aydemir ile Aydın Fidan önceki gün MELTEM’i ziyaret etti. Karacabey’deki temel sorunların gündeme getirildiği ziyarette konuşan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, Belediye’nin çok yanlış yönetildiğini savundu.
Karacabey’in yıllardır hak ettiği hizmeti alamadığını belirten Çavdarlı, “Belediye’ye işi düşen vatandaş, maalesef derdini anlatacak muhatap bulamıyor. Derdini kimseye anlatamıyor. Bu yanlış uygulamaya son vereceğiz” dedi.
Başta iktidar partisi olmak üzere, Saadet dışındaki diğer tüm partilerin seçimden seçime halkı hatırladığına değinen Çavdarlı, “Halkımız bizi göreve layık gördüğü taktirde, onları sürekli ziyaret ederek, sıkıntılarını dinleyeceğiz.
Seçim öncesi dağıtılan yardımlarla ‘Halkın dilenciliğine özendirildiğini öne süren Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Çavdarlı, “Yardımların gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşıp, ulaşmadığı konusunda da tereddüt içerisindeyiz. Bunların ne kadar güvenli dağıtıldığı tartışılır” diye konuştu.
İthal adaylarla Karacabey’in yönetilemeyeceğine de dikkat çeken Çavdarlı, “Karacabey’de yaşamayan, Karacabey’i çok iyi bilmez. Halkı anlayamaz. ‘Karacabey Sevdalısı’ adı altında yönetime talip oluyorlar. İthal adaylarla bu iş olmaz. İlk önce Karacabey’i anlamak gerekiyor. Halkın içinden gelmedikçe, Karacabey sevdalısı olunmaz. Her şeyden önce, sizi halkın sahiplenmesi gerekiyor. Kısaca, İktidar Partisi’ne payanda olan partilerin silik adaylarıyla belediyecilik yapılmaz” şeklinde görüş bildirdi.
Belediye’nin yanlış yönetildiğini bir kez daha vurgulayan Çavdarlı, yapılan ve yapılmak istenen birçok projeden, Meclis üyelerinin bile tam bilgisi olmadığını kaydetti.
Saadet Partisi’nin Meclis Üyesi Adayı Gülay Aydemir ise, Belediye’deki açgözlüleri gördükten sonra aday olmaya karar verdiğini söyledi.
Bu tür insanların Belediye’de görev almasının üzücü olduğunu ifade eden Aydemir“Biz bu anlayışı değiştireceğiz. Halkımıza hak ettiği değeri vereceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.