Belediye sahipsiz hayvanları unutmadı

Karacabey Belediyesi, ilçesinin çeşitli yerlerine sahipsiz ve yabani hayvanlar için yem bıraktı.
Yoğun kar yağışından sokak ve yabani hayvanların etkilenmemesi için önlem alan Belediye Sahipsiz Hayvan Barınağı Ekipleri, özellikle park alanlarına bırakılan kuşyemleri ile sokaklara konulan ekmek benzeri yiyeceklerle, kedi, köpek ve kuşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için çaba gösterdi.
Tüm yurtta etkili olan kar yağışı insanların olduğu kadar sahipsiz ve yabani hayvanların da hayat şartlarını zorlaştırdı. Yiyecek bulmakta zorlanan sahipsiz ve yabani hayvanların imdadına Belediye Sahipsiz Hayvan Barınağı Ekipleri yetişti. Barınak görevlileri ilçede belirlenen park ve bahçelere çeşitli yemler ve ekmek bıraktı.
Belediye Başkanı Ali Özkan, vatandaşların da bu konuya duyarlı olmasına dikkat çekerek “Zor hava şartlarında şehrimizi, sokaklarımızı ve çevremizi paylaştığımız canlıları unutmamak gerekir. Vatandaşlarımız da kuru ekmekleri ve benzer yem değeri taşıyan yiyecekleri kapı önlerine, balkon ve pencere kenarlarına bırakmaları, doğadaki dostlarımız için büyük önem taşımaktadır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.