Belediye Parkı, düğün bahçesi mi oldu?

Vatandaşların isyanı; “Ses kirliliği istemiyoruz!”
Karacabey merkezdeki Belediye Parkı’nın amacı dışında faaliyet gösterdiğini ve önemli ölçüde ses kirliliğine neden olduğunu belirten vatandaşlar, isyan etti.
            Belediye Parkı’nın düğün salonu gibi çalıştığına dikkat çeken vatandaşlar, “Parktaki ses kirliliği bizleri şaşkına çeviriyor. Belediye Parkı, düğün bahçesi mi oldu? Madem böyle, Atatürk Kültür Parkı’na düğün salonu neden yapıldı? Çay bahçesi olan halkın dinlenebildiği merkezdeki tek yerin amacı dışında kullanılmasını istemiyoruz. Gürültüden rahatsız oluyoruz ve bu duruma bir an önce çözüm bulunmasını istiyoruz” dedi.
Belediye Parkı’ndaki fiyatların da çok pahalı olduğunu dile getiren vatandaşlar, tarife bulunmamasına dikkat çekti. 1 bardak nescafenin 2, çayın ise 1 TL olduğuna değinen vatandaşlar, “Karacabey standartlarının çok üstünde fiyatlarla karşılaşıyoruz. 2 liraya nescafe, 1 liraya da çay içiyoruz. Bu nasıl iştir? Kahvehane ile çay bahçesi arasında bu kadar fark olmamalıdır. Marketlerde 25 kuruşa satılan ‘3’ü Bir Arada’ nescafelerin, burada 2 TL olması çok fazla değil mi? Yaşam koşullarının giderek ağırlaştığını düşünecek olursak, bu fiyatları doğru bulmuyoruz” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.